Bemutatkozunk | Forrás-Coop

Bemutatkozunk

 

Coop Csoport Magyarország legnagyobb élelmiszer-kereskedelmi üzletcsoportja, melynek a HÉTFORRÁS Zrt. az egyik regionális reprezentánsa.

A HÉTFORRÁS Zrt. élelmiszer és vegyi áruk kis- és nagykereskedelmével foglalkozó vállalat. Mint nagykereskedelmi cég az ország négy megyéjében (Győr-Moson-Sopron, Komárom, Vas, Veszprém, Zala megye) lát el közel 650 üzletet ezekkel a termékekkel a szombathelyi központi raktárából. A kiszolgált boltok túlnyomó többsége Coop illetve Áfész üzlet. A HÉTFORRÁS Zrt. kiskereskedelmi üzletlánca Forrás nevet viseli, amelynek tagjainak üzemeltetésére részben közös vezetésű vállalatokat hozott létre, részben pedig franchise rendszerben működő üzletek tagjai a láncnak.

Nagy hangsúlyt helyezünk a vásárlók igényeinek megfelelően kialakított áruválasztékra, különös tekintettel a friss pékárura, tejtermékre, csemege készítményekre. Választékunkban éppúgy megtalálják nemzetközi nagy márkákat, mint a Coop nevet viselő termékcsaládot, e családba tartozó termékek kiemelkedően kedvező árral és kiváló minőséggel rendelkeznek. Akciós kínálatunk kéthetente megújul, amellyel változatos kiszolgálásra törekszünk. És így nem csak a kiskereskedelmi egységeknek, hanem közvetve a vásárlók elvárásainak is igyekszünk a lehető legjobban megfelelni.